Sires & Dams

Sky-eye

 

Future Sires:

Hawk

Hawk is 2 jaar geleden geimporteerd voor nieuwe bloedlijn in Europa. Zijn afkomst is uniek. Hij komt rechtstreeks van de Native American mushers uit Alaska en zijn lijn is al honderden jaren in deze Native American familie die de sterkste werkhonden fokt.  Hawk zijn oude village lijn gaat ver terug in de geschiedenis.  Hawk is een hele speciale hond met een super karakter. Hij geeft zijn goede eigenschappen door aan zijn opvallend mooie en sterke pups.  Hawk is dna getest en helemaal gezond.

hawk

Hollywood   (dna gezond getest.  ED/HD A-normaal) Hollywood is afkomstig uit de USA en hij is het Noordelijke (wolf) type.  Hij heeft een aparte blauw/donkergrijze kleur.     Net als een blauwschimmel paard.

 

Wulf Everglades;  

Wulf is met pensioen maar zowel hij als zijn broer Igles Everglades (Igor) hebben een aantal zeer goede nakomelingen in Nederland en Duitsland die ook ingezet worden voor het fokprogramma

22547791_1580066655383118_153323010_n

Coydo of Old Hawk Kennels;

Coydo zoals zijn naam al verraad is een indian dog van het coyote type.  Hij heeft een super fijn karakter, Hij is zeer gericht op zijn baasje en werkt heel graag.  Hij is een hond die makkelijk te trainen is en ook altijd losloopt omdat hij bij zijn baasje in de buurt blijft.  Hij is lief met kinderen en met andere dieren als katten.

Coydo heeft een aparte kleur en opvallende verschijning vanwege zijn coyote looks. Hij is ED/HD A-normaal (beste score)  en DNA getest en helemaal gezond.

coydo4

Canar of Warpaint:

Canar is een stabiele en stoere reu. Embark Health tested en helemaal gezond. Hij heeft zowel wolf als herder %  dus kan ingezet worden voor de American maar ook voor het German indian dog fokprogramma.

easyeasy2

Meer info binnenkort (deze site is nog onder constructie)

 

Lucky8    

Lucky komt uit de bekende Lucky werklijn uit Alaska. Met zijn blauwe ogen en sportieve uiterlijk is hij een opvallende verschijning. Hij fokt fijne werkhonden met een goed karakter.

51D63872-D69A-47CC-9F29-DACAA8B6B5B1

meer info binnenkort

Thor  pic coming soon

Thor is een echte werker. Deze stoere dekreu is geimporteerd van de Athabascan Indianen en is afkomstig uit een oude Indian Village type lijn.  Hij is een sterke hond met een super karakter.  Hij houd van werken maar is ook super trouw.  Thor is dna getest en helemaal gezond

 

Future dams;

Elsa     

Elsa is een opvallend mooie en lieve teef van het wolftype indian dog.  Ze is health tested en helemaal gezond.   Elsa komt van hele goede bloedlijn en is uniek in Europa.

elsa

Cana Warpaint;

Cana is een wolftype indian dog met een heel fijn en stoer karakter. Ze heeft een perfecte health score DNA (embark) en is een hele mooie hond om te zien. Ze heeft de typische wolflooks.  Ze is een mid content qua wolf % en kan vanwege de duitse herder % ook ingezet worden voor het German Indian Dog fokprogramma, afhankelijk van met welke reu zij gematched word.

4cana

Daemona of Warpaint Kennels;

Wolftype Indian Dog met een prachtig blauwe kleur en een fijn en stabiel karakter.

deamono

 

Summer  

Deze prachtige lieve meid komt uit een wolftype x werklijn (bekende lijn van de Athabascan indianen uit Alaska)     en is een opvallende verschijning met haar helblauwe ogen.    Summer is DNA getest met een perfecte uitslag.

35102502_772305412971639_8030328266323656704_n

Easy   een hele lieve indian dog die haar naam dankt aan haar “makkelijke ” karakter. Een fijne en gevoelige indian dog van het wolftype x werktype.       Haar wolfy looks en haar halflange vacht vallen zeer op.  Ze is dna getest en helemaal gezond

easyyyy

 

Beavers joy  (Brushy) 

Photo coming soon

Bruschy komt uit de bekende Beaver lijn , dit is de bekendste coyote lijn van de indian dogs  en van moederskant uit een hele goede werklijn. Een unieke combinatie dus.  Haar sportieve maar ook coyote achtige looks met haar licht wolfgrijze kleur maken haar tot een hele bijzondere dame. Zij heeft een heel goed en zacht karakter.  Brushy is health tested en helemaal gezond.

Highland Rose   photo coming soon

Rose is inmiddels met pensioen maar heeft een aantal bekende nakomelingen in Nederland, Duitsland en Belgie die ook ingezet worden voor het indian dog fokprogramma

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s